Loading Laddar...
 

Information

Intensivutbildning

OBS! I nuläget finns det inte körprov i närtid vid Trafikverket här i Borlänge, vilket i sin tur påverkar tillgången på intensivutbildning. Hör av dig så kan vi prata mera om hur vi kan planera din utbildning.

Hur funkar det med intensivutbildning?

Vi har här på J:son Trafikskola 60 min långa lektioner då vi anser det vara mest effektivt för dig som elev.

Det gör att du får du ut mera av varje lektion jämfört med t.ex. en lektionslängd på 40 min. Det ger effektivare lektionstid.

Intensivutbildning innebär att man genomgår alla steg som när man "normalt" tar körkort, skillnaden är att man gör det under en mera begränsad tidsperiod.

Vi lägger normalt upp Intensivkursen på 2 veckor, dina provtider hamnar i normalfallet veckan därpå, om allt löper på som planerat. Vi anpassar så gott det går efter Dina önskemål.

När du bokar en intensivutbildning gör vi ett individuellt schema med körlektioner och halkbana.

När du kommer hit får du inloggning till vår Elevcentral där du hittar teorimaterial samt testfrågor för att träna inför ditt kunskapsprov. Om du har möjligheten så rekommenderar vi att du påbörjar din teoriutbildning innan du kommer hit, du kan få inloggningskoden i förväg mot att du betalar teoriavgiften. Den drar vi sedan av från totalsumman när du betalar resten.

Du har ca 1-2 lektioner i bilen per dag och teorilektioner är på tisdagar. Riskettan genomförs oftast på torsdag eller fredag förmiddag första veckan och halkbanan oftast på onsdagen andra veckan.

Numera så måste ditt kunskapsprov vara godkänt innan du får genomföra ett körprov. Har vi då provtiderna tätt ihop så finns risken att ditt körprov behöver bokas av. Ett alternativ som då finns är att du köper och genomför teoriutbildningen "hemma" i förväg och genomför riskutbildningarna på egen hand innan du kommer hit. Då kan du fokusera på körningen när du väl är här.

Kontakta oss så kan vi diskutera hur du vill ha just ditt upplägg!

Det som ingår i priset för intensivutbildningen är:

  • Teorimaterial inkl. inloggning till Elevcentralen.se* 
  • Riskettan (riskutbildning del 1)
  • Halkbana (riskutbildning del 2)
  • Det antal lektioner du beställt
  • Lån av bil vid ett körprov ingår vid köp av paket 1 och 2 (värde 700kr), se prislista

Vi rekommenderar att beställa det stora paketet med 20 lektioner när det gäller intensivutbildning, speciellt om du inte kört speciellt mycket innan.

Är det sedan så att du inte behöver alla bokade lektioner så betalar vi givetvis tillbaka det du inte förbrukat.

Avgifter som tillkommer är Trafikverkets avgifter för förarprov, Transportstyrelsens avgifter för körkortstillstånd och körkortstillverkning och eventuella extra lektioner under utbildningen.

*Elevcentralen är en webbaserad plattform där du som elev bl.a. kan plugga teori, följa med i din utbildnings fortskridande och titta på förberedande filmer/animeringar. Elevcentralen finns också som app för både Android och Apple.

 

Kontakta oss

 

Kontakta oss

Här hittar du information om hur du kan få tag på oss

barnsupporter-foretag-2020_fb_insta_1080x1920.jpg

Vi bidrar till barncancerforskningen, läs mera om hur

Priser

För information om våra priser

Klickar du här