Loading Laddar...
 

Introduktionsutbildning


Övningskör

 

Introduktionskurs

Kursen är till för att skapa en så säker privat övningskörning som möjligt, gärna genom ett samarbete mellan handledare, elev och trafikskola.

Av den anledningen är det bra att handledaren och eleven får en grundläggande förståelse för vilka moment som eleven kommer gå igenom i körkortsutbildningen. På så vis får eleven lära sig rätt saker i rätt ordning.

Den privata mängdträningen är en viktig del av förarutbildningen.

 

Klicka här för att se lediga datum och boka din kurs!

 

 Avbokning senast 17.00 dagen innan, ej avbokad eller sent avbokad tid debiteras med hela kursavgiften.

 

  • Utbildningen pågår i minst 180 minuter exkl. raster. Under rasten bjuder vi på fika. Ansökan om körkortstilllståndhandledartillstånd, ordnar ni själva genom att surfa in på Transportstyrelsen.

  • När ni genomfört utbildningen rapporterar vi till Transportstyrelsen att den är gjord.

  • Handledare och elev behöver ni inte gå samtidigt som det var tidigare, men alla måste gå kursen. Vänta med att köra tills ni fått ett okej att vara handledare. Självklart kan man ”slå två flugor i en smäll” genom att t.ex. båda föräldrarna är med samtidigt. För eleven gäller åldersgränsen 15 år och 9 månader.

  • Från och med 1/2 2012 så får man ha max 15 elever. Du måste naturligtvis ha ett godkännande för varje elev.

  • En genomförd Handledarutbildning är giltig i fem år.

 

För smidighetens skull vid kurstillfället vill vi ha personnummer på alla deltagare och minst ett telefonnummer för kontakt. 
Senast vid kurstillfället behöver vi ha personuppgifter för att kunna rapportera genomförd utbildning till Transportstyrelsen.

Genom att lämna uppgifterna samtycker du till att vi lagrar dem enligt PuL. Klicka här för att se vad vi använder dina uppgifter till.

 

 

Kontakta oss

 

Kontakta oss

Här hittar du information om hur du kan få tag på oss

Introduktionskurs

Klicka vidare för att boka din kurs