Våra utbildningar

En av J:son trafikskolas bilar

Är det dags att ta körkort?

Vi utbildar för körkort med B-behörighet. Här kan du boka allt från handledarkurs/introduktionsutbildning, riskettan, enstaka körlektioner eller, om så vill, hela din utbildning då vi hjälper och följer med dig hela vägen från första körlektion till körprov.

För dig som vill ha en hel utbildning anpassar vi utbildningen efter dina önskemål så långt det är möjligt. När du bokar din utbildning hos oss kan du välja på om du vill göra utbildningen intensivt eller över en längre period. Dock måste alla moment i kursplanen vara genomgångna och godkända innan vi låter dig genomföra prov vid Trafikverket.

Innan du får börja övningsköra så måste du ha ett giltigt körkortstillstånd.

Tänk på att under vår och sommar är vi ofta fullbokade 2 månader framåt så se till att boka in dina lektioner i tid. Tänk på att körprovstiderna vid Trafikverket kan ligga ganska långt fram i tiden.

Detta innebär att det är viktigt att vara ute i god tid, både för att boka en provtid och planera in din utbildning. Ju längre i förväg du planerar, desto större chans att du får tider som passar dig så bra som möjligt.

Är det så att du inte hittar prov så snart du skulle önska, så kan vi alltid lägga till dig på vår ”väntelista”. Det släpps ofta provtider närmre i tiden som vi kan boka in. Om du kommit tillräckligt långt med din utbildning vill säga.

Vi finns här för dig!

Varmt välkomna till oss om du har några frågor eller behöver hjälp med körkortet!